dijous, 24 de maig del 2012

Vaga 22M a Barcelona!

Dades extretes de la pàgina oficial de la UGT de Catalunya 

Segons la Federació d'Ensenyament de la UGT de Catalunya la Vaga del 22M va tenir un seguiment del 60% de les escoles i instituts públics, tenint en compte que uns 10.000 professors d'Infantil i Primària estaven obligats a complir els serveis mínims. Les universitats i els estudiants també van contribuir en aquesta jornada, el seu seguiment va ser d'un 50%. 


Des de fa mesos professors, famílies i estudiants mantenen una mobilització permanent contra les retallades a l’ensenyament. Avui el malestar social ha estat molt evident, sobretot a la manifestació massiva pel centre de Barcelona, que ha aplegat més de 150.000 persones. Però el conflicte no acaba aquí, sinó que es mantindrà fins que el Govern de la Generalitat i el Govern central aturin la política d’atac als drets laborals dels treballadors i de desmantellament del sistema educatiu públic.

A continuació, teniu enllaços i imatges extretes del bloc del Sindicat de CCOO Ensenyament Catalunya: 


Joan Carles Gallego - Secretari General de CCOO de Catalunya: ... No es pot jugar amb l'educació. L'educació és una inversió de futur, no és una despesa. No es pot retallar aquesta inversió de futur. Retallar avui en educació és impedir que els joves tinguin una perspectiva de futur digne en societat. Retallar en educació és evitar que es pugui avançar en igualtat social, ...