dissabte, 19 de maig del 2012

Universitat Indignada 15M


 

Apropar el coneixement lliure, multidisciplinar i transversal a les veïnes i veïns dels nostres barris i vil·les per a generar massa crítica. La intenció és formar per transformar la societat.
 
Projecte de formació que preten arribar al màxim nombre de veïnes i veïns dels nostres barris i vil·les.

El projecte de l Universitat Indignada 15M és un projecte de gran abast per generar formació, a partir de l'acció descentralitzada de les assemblees de barris i vil·les de Barcelona i la col·laboració amb diferents col·lectius i associacions.

Inicialment portarem a terme una edició d'estiu que es desenvoluparà entre els dies 1 i 10 de setembre en les places i carrers dels barris i les vil·les de Les Corts, Sants, Sant Andreu, Gràcia, Guinardó i Can Baró, L'Hospitalet, Raval, Dreta de l'Eixample, Sant Antoni, Nou Barris i Sant Martí. Es programaran tot un seguit d'activitats i xerrades per totes les places i carrers d'aquestes vil·les i barris.

A partir del 10 de setembre el projecte continuarà, mirant d'ampliar el nombre d'assemblees, col·lectius i persones que hi col·laborin i participin, per a generar una xarxa que permeti oferir una amplia oferta formativa. Per transformar la societat ens hem de formar i prendre consciència.

Per començar animeu-vos i participeu a la Universitat Indignada 15M d'Estiu. Us esperem!