dissabte, 19 de maig del 2012

Llar d'Infants Rodamons: No a les retallades!

Des de la Llar d'Infants Rodamons (Municipi Riudarenes - Girona) us fem arribar un escrit que ens mostra la indignació dels pares i mares... Una altra situació indignant que ens mostra la mala gestió de l'Ajuntament. 
Prou retallades, siguem coherents! 

  
PARES INDIGNATS A RIUDARENES
 Tots sabem que estem en època de crisi, que ens hem d’ajustar el cinturó, que estem en un temps de vaques flaques i que tot el dia sentim que hi ha retallades per tot arreu. Fins aquí estem d’acord: s’han de prendre mesures per ajustar els pressupostos i poder seguir endavant. Però el que no s’entén és el que el grup de govern de l’ajuntament de Riudarenes està fent a la llar municipal d’infants Rodamons.
Fa uns anys va plegar la directora i l’educadora de més antiguitat va ocupar aquest càrrec. Des de que ella ha dirigit la llar, els pares estem contents, els nostres fills s’hi troben a gust i es nota que hi ha bona relació entre els companys de feina creant un ambient familiar per als nostres nens i nenes. Els pares hem deixat els nostres fills amb aquestes educadores amb tota la confiança i estem molt contents amb l’educació i els hàbits que inculquen als petits.
No podem entendre que des de l’ajuntament facin dimitir a l’actual directora de la llar d’infants per posar-ne una altra (perquè no hi ha pressupost, segons ells) i que aquest fet impliqui que quatre de les sis educadores que hi ha actualment hagin d’estar tres mesos sense treballar i sense sou. Si no hi ha pressupost que no posin més personal.
Com a pares no hi estem d’acord ja que aquest fet pot repercutir en els nostres fills. Per això, hem començat una recollida de signatures, fet que s’ha aprofitat per acusar-les de falta greu per promoure una queixa quan realment som els afectats els que ens estem queixant.
Pensem que l’ajuntament hauria de parlar amb els pares que tenim els nostres fills dins la llar d’infants per informar-se de com va, si n’estem contents o no, de les necessitats que les famílies de Riudarenes tenim i de quina manera l’ajuntament pot ajudar i no pas iniciar tràmits tan injustificats.
No es pot dir que es fan canvis perquè hi ha queixes perquè no funciona, ja que si no ho fes, els pares no n’estaríem contents i ens mobilitzaríem per intentar evitar que es duguessin a terme aquests fets. Tampoc es pot dir que es fan aquests canvis per ajustar el pressupost si això va implícit amb un nou contracte.
NO ES PODEN FER RETALLADES I NOUS CONTRACTES AL MATEIX TEMPS sense que els pares de Riudarenes ens sentim indignats.