dijous, 17 de maig del 2012

22M: VAGA A L'ENSENYAMENT


Aquest 22 de maig no et quedis a casa! Vine a la VAGA d'Ensenyament en contra de les retallades plantejades pel Govern central i la Generalitat. Ens cal lluitar per per una educació digne, pública i de qualitat, així doncs ens cal el suport de totes aquelles persones i institucions que s'hi veuen greument afectades, per tal de millorar significativament aquesta situació intolerable!

Cal demostrar el nostre descontentament davant les contínues agressions que està patint l'educació actual. És això el que volem? És aquesta l'educació que volem pels nostres nens i nenes? Cal manifestar i fer saber a tothom que no hi estem d'acord! Aquest 22M surt al carrer i defensa allò que ens ha costat tan d'aconseguir: una educació pública i de qualitat!!

  • Barcelona - 12.30h. Manifestació Plaça Universitat fins a la Plaça Sant Jaume.
  • Lleida - 18h. Manifestació SSTT Ensenyament (Plaça d'Estats - Bisbe Irurita) fins a la Delegació de Govern (Plaça de la Pau).
  • Tarragona - 12h. Concentració davant SST. 18.30h. Manifestació Plaça Imperial Tarraco fins a l'Ajuntament (plaça de la Font).
  • Tortosa - 12.30h. Concentració SSTT Ensenyament. 18.30h. Concentració a la Plaça Barcelona (Mercat).