divendres, 25 de maig del 2012

La PAH millor iniciativa solidaria

22M la @la_pah va ser galardonada amb el premi Mercè Conesa. La PAH va assistir a la gala de #cataladelany retransemesa en directe per TV3 i davant de més 600.000 espectadors. No obstant, els ciutadans no van poder escoltar el discurs de la PAH. Per què? No interessa saber la veritat? Quin vincle té La Caixa amb els polítics? I amb TV3? Relfexionem...


2 comentaris:

Marta ha dit...

Magnífic discurs! Llàstima que no l'emetessin... Jo ja fa temps que tinc clar que tots són la mateixa màfia : bancs, caixes i polítics... i el mitjans els seus servents... (on penses que van els polítics quan es retiren?... Al consell d'administració d'un banc a una Caixa!) Quina vergonya de país!
Salutacions!

Joel Artigas ha dit...

Totalment d'acord Marta, això és del tot inacceptable! És que a sobre som nosaltres els qui rebem les conseqüències, quan en realitat s'hauria de lluitar per posar a "ratlla" els banquers, els polítics i tots aquells que fan servir diners públics per especular! No deixar de banda la gran imatge de TV3, l'amable façana que ens ensenyen dia a dia. No se suposa que han d'informar de tot? D'això s'en diu manipular, així es TV3.

Mare meva com ens hem de veure... Espero que a la llarga tots aquests siguin condemnats. És una vergonya! Salut.